AB-Containers-header-sloopwerk-01.jpg
Chauffeur Portaalauto, fulltime

AB Containers is een echt familiebedrijf en een begrip op het gebied van containerverhuur, sloop-, en grondwerken. Wij opereren vanuit een modern bedrijfspand met een ruim omliggend terrein op bedrijventerrein De Nieuwe Wetering in Bergambacht. Wij krijgen energie van het werken aan mooie projecten. Daarvoor doen we alles, ieder binnen zijn eigen vakgebied. We vullen elkaar aan en gaan samen voor het beste resultaat.

 

Wat ga je doen?

Als Chauffeur Portaalwagen werk je met professioneel nieuw materieel, welke wij specifiek voor ons laten opbouwen. Voorbeelden zijn onze nieuwe DAF CF portaalwagens met extra pk’s, een innovatieve inrichting en drie positie aanhangers, speciaal voor onze werkzaamheden. Je plaatst lege containers en neemt volle mee terug langs veel verschillende locaties per dag en denkt mee met het praktisch plaatsen hiervan.

 

Wie zoeken wij?

Als Chauffeur Portaalwagen ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Samen met jouw collega’s lever je containers af en haal je containers op bij onze klanten. Je leegt de containers op onze locatie in Bergambacht, waar het afval wordt verwerkt. De Chauffeur Portaalwagen die bij ons past is een gemotiveerde aanpakker.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je een aantal dingen nodig. Je bent of hebt:

 • Enthousiast, sociaal en klantvriendelijk;
 • Bij voorkeur ervaring met het rijden op een portaalwagen;
 • In bezit van rijbewijs CE;
 • Goed in zelfstandig werken;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Wat bieden wij?

AB Containers heeft een open cultuur waar eigen inbreng gewaardeerd wordt. Wij willen innoveren en groeien. Dat doen we met elkaar.

Kom jij ons team versterken als Chauffeur Portaalwagen, dan bieden we je naast een fijne werkomgeving goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit betekent:

 • Een fulltime baan met een goed salaris;
 • Veel vrije dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Je start en eindigt de dag op onze locatie in Bergambacht;
 • Leuk en uitdagend werk, dichtbij de thuisbasis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

 

Interesse?

Solliciteer nu door jouw cv en motivatie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je eerst nog wat vragen? Bel met AB Containers: 0182 - 717 701. Een collega staat je dan te woord.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

logo ab containers

AB CONTAINERS B.V.
Smederijstraat 2
2861 GP Bergambacht
info@abcontainersbv.nl
Tel. 0182 717 701

HUUR EENVOUDIG UW
Bouwcontainer/sloopcontainer
Bedrijfsafval container
Groenafval container
Puincontainer

Volg ons op Facebook
en Instagram