AB-Containers-header-sloopwerk-01.jpg
Junior/Assistent Planner, fulltime

AB Containers is een echt familiebedrijf en een begrip op het gebied van containerverhuur, sloop-, en grondwerken. Wij opereren vanuit een modern bedrijfspand met een ruim omliggend terrein op bedrijventerrein De Nieuwe Wetering in Bergambacht. Wij krijgen energie van het werken aan mooie projecten. Daarvoor doen we alles, ieder binnen zijn eigen vakgebied. We vullen elkaar aan en gaan samen voor het beste resultaat.

 

Wat ga je doen?

Als Junior/Assistent Planner ben je veel aan de telefoon met onze klanten en chauffeurs (die rijden met onze containervrachtwagens) en werk je nauw samen met onze directeur. Je werkt de planning en routes, die je de dag ervoor gemaakt hebt, de hele dag bij. Tussendoor weeg je de binnenkomende containers, controleer je de inhoud en handel je naar eventuele afwijkingen. Vervolgens voer je dit door in onze administratie en werk je op deze manier mee aan de facturatie.

 

Wie zoeken wij?

Voor deze functie moet je snel kunnen schakelen, stressbestendig zijn en er niet van balen als jouw planning meerdere keren per dag volledig om moet. Gevoel met onze hoofdactiviteiten containerverhuur en sloopwerken maken het voor jou makkelijker om deze functie goed uit te voeren.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je een aantal dingen nodig. Je bent of hebt:

  • Sterk in het houden van overzicht en plannen;
  • Enthousiast, sociaal en klantvriendelijk;
  • Goed in communiceren;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

 

Wat bieden wij?

AB Containers heeft een open cultuur waar eigen inbreng gewaardeerd wordt. Wij willen innoveren en groeien. Dat doen we met elkaar.

Kom jij ons team versterken als Junior/Assistent Planner, dan bieden we je naast een fijne werkomgeving goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra. Dit betekent:

  • Een fulltime baan met een goed salaris;
  • Veel vrije dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Leuk, uitdagend en afwisselend werk;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

 

Interesse?

Solliciteer nu door jouw cv en motivatie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je eerst nog wat vragen? Bel met AB Containers: 0182 - 717 701. Een collega staat je dan te woord.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst..

 

logo ab containers

AB CONTAINERS B.V.
Smederijstraat 2
2861 GP Bergambacht
info@abcontainersbv.nl
Tel. 0182 717 701

HUUR EENVOUDIG UW
Bouwcontainer/sloopcontainer
Bedrijfsafval container
Groenafval container
Puincontainer

Volg ons op Facebook
en Instagram