AB-Containers-header-sloopwerk-01.jpg
Kraanmachinist sloopwerken, fulltime

AB Containers is een echt familiebedrijf en een begrip op het gebied van containerverhuur, sloop-, en grondwerken. Wij opereren vanuit een modern bedrijfspand met een ruim omliggend terrein op bedrijventerrein De Nieuwe Wetering in Bergambacht. Wij krijgen energie van het werken aan mooie projecten. Daarvoor doen we alles, ieder binnen zijn eigen vakgebied. We vullen elkaar aan en gaan samen voor het beste resultaat.

 

Wat ga je doen?

Jouw werk is divers. Van het (gedeeltelijk) slopen van bestaande panden tot het bouwrijp opleveren van een terrein. Iedere dag zal anders zijn! Als machinist bij AB Containers werk je met onze eigen professionele en nieuwe Hitachi machines. Zowel wielkranen als rupskranen, van dertien tot twintig ton, die wij naar behoefte van het project inzetten. Bij AB Containers mogen vakmannen nog vakmannen zijn. Je krijgt bijvoorbeeld de ruimte om zelf klein onderhoud aan je kraan en hulpmaterialen te verrichten.

 

Wie zoeken wij?

AB Containers zoekt een kraanmachinist met passie voor het vak, die zich prettig voelt in een familiebedrijf. Iemand die het project centraal stelt, flexibel is en graag samenwerkt met andere vakmannen.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je een aantal dingen nodig. Je bent of hebt:

  • Een gemotiveerde aanpakker;
  • Bij voorkeur ervaring met sloopwerken op een kraan;
  • In het bezit van de benodigde diploma’s, waaronder een geldig VCA-Basis certificaat;
  • Creatief en praktisch in het oplossen van uitdagingen tijdens het werk.

 

Wat bieden wij?

AB Containers heeft een open cultuur waar eigen inbreng gewaardeerd wordt. Wij willen innoveren en groeien. Dat doen we met elkaar.

Kom jij ons team versterken als Kraanmachinist Sloopwerken, dan bieden we je naast een fijne werkomgeving goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra. Dit betekent:

  • Een fulltime baan met een goed salaris;
  • Veel vrije dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Leuk en uitdagend werk, dichtbij de thuisbasis;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

 

Interesse?

Solliciteer nu door jouw cv en motivatie te uploaden via ons sollicitatieformulier. Heb je eerst nog wat vragen? Bel met AB Containers: 0182 - 717 701. Een collega staat je dan te woord.

 

Vrijblijvend binnen kijken bij AB Containers?

Kom langs op 28 of 30 oktober! Meer informatie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. AB Containers wordt in deze procedure ondersteund door de HR afdeling van Lansigt accountants en belastingadviseurs.

 

logo ab containers

AB CONTAINERS B.V.
Smederijstraat 2
2861 GP Bergambacht
info@abcontainersbv.nl
Tel. 0182 717 701

HUUR EENVOUDIG UW
Bouwcontainer/sloopcontainer
Bedrijfsafval container
Groenafval container
Puincontainer

Volg ons op Facebook
en Instagram