AB-Containers-onderweg.jpg
AB-Containers-header-02.jpg
AB-Containers-header-03.jpg
AB-Containers-header-04.jpg
AB-Containers-header-05.jpg
Over AB Containers

AB Containers is een echt familiebedrijf dat door Arie Graveland in 2001 in 't Beijersche in Stolwijk is opgericht.

Op zijn 45ste levensjaar heeft Arie rigoureus het roer omgegooid en stopte hij met zijn werkzaamheden in de agrarische wereld. Hij kocht een vrachtwagen met vijf containerbakken en begon met het verhuren van deze afvalcontainers. Zijn zoon Arno Graveland hielp bij het opzetten van het bedrijf en werkte naast zijn eigen baan mee achter de schermen. De grote wens om zelfstandig te ondernemen trok Arno in 2012 over de streep om samen met zijn vader AB Containers beter op de kaart te zetten en de bedrijfsactiviteiten uit te breiden.

Dat was in het kort het verhaal over het ontstaan van het familiebedrijf AB Containers. De klantenkring breidde zich snel uit en zodoende werd ook personeel aangenomen. Mede door de grote betrokkenheid van alle medewerkers en de korte, directe lijnen die nog steeds enorm gewaardeerd worden.

In 2015 is AB Containers verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie aan de Smederijstraat in Bergambacht. Dat maakte een flinke groei mogelijk en inmiddels rijden er vijf vrachtwagens rond, worden 600 containers verhuurd en zijn er 14 medewerkers in dienst.

Met het oog op de toekomst en om de diensten nog professioneler in te kunnen zetten is eind 2019 gestart met de bouw van een eigen werkplaats voor het onderhouden en opslaan van materieel.

De core-business is professionele afvalcontainerverhuur en de verwerking van het afval. Als verlengstuk van deze diensten wordt ook sloop- en grondwerk uitgevoerd.

AB Containers zoekt het werk zoveel mogelijk dichtbij de thuisbasis, in de Krimpener- en Lopikerwaard. Zo kan de service verleend worden die gewenst is: snel, flexibel en efficiënt. Onder het motto 'afspraak is afspraak' en met aandacht voor een beter milieu.

logo ab containers

AB CONTAINERS B.V.
Smederijstraat 2
2861 GP Bergambacht
info@abcontainersbv.nl
Tel. 0182 717 701

HUUR EENVOUDIG UW
Bouwcontainer/sloopcontainer
Bedrijfsafval container
Groenafval container
Puincontainer

Volg ons op Facebook
en Instagram