AB-Containers-header-sloopwerk-01.jpg
AB-Containers-header-sloopwerk-02.jpg
AB-Containers-header-sloopwerk-04.jpg
AB-Containers-header-sloopwerk-05.jpg
AB-Containers-sloopwerk-03.jpg

Naast afvalverwerking heeft AB Containers zich gespecialiseerd in sloopwerk. Vanzelfsprekend zorgen wij zelf voor het afvoeren en verwerken van puin en sloopafval.

Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw sloopwerk met minimale belasting voor het milieu. De sloopwerkzaamheden vallen uiteen in drie categorieën.


Circulair slopen

Bij circulair slopen worden grondstoffen op een duurzame wijze hergebruikt. Tijdens het sloopproces komen materialen vrij die gebruikt worden voor de bouw van hetzelfde of een ander bouwproject.

Denk hierbij aan (balk-) hout, planken, deuren en kozijnen, systeemwanden en –plafonds, dakpannen en (beton-)puin. Dit bespaart ook op af- en aanvoerkosten en is veel milieuvriendelijker dan traditioneel slopen (en bouwen). Circulair slopen is een onderdeel van de Circulaire Economie: een economisch systeem dat gebaseerd is op het minimaliseren van grondstofgebruik.

AB Containers sloopt altijd circulair: 98% wordt gerecycled of hergebruikt. Puin wordt gebroken en hergebruikt, sloophout verwerkt tot plaatmateriaal. Ook voor steen, kunststoffen en metalen zijn er volop mogelijkheden.

Het uiteindelijke doel van de circulaire economie is om wereldwijd toename in het gebruik van grondstoffen terug te dringen en daarmee de uitputting van grondstoffen en dus de uitputting van de aarde zelf te voorkomen.

Benieuwd naar de kosten die u kunt besparen op uw bouwproject door circulair te slopen en bouwen? Neem contact met ons op.


Totaalsloop

Het geheel slopen van een gebouw of object vergt meer dan alleen afbreken en afvoeren. Wij verzorgen het gehele traject, vanaf de voorbereiding en de melding bij bevoegd gezag tot en met het bouwrijp opleveren van het terrein.

Dit doen wij compleet in eigen beheer met onze eigen ervaren medewerkers. Daarbij staan veiligheid, gezond werken en het milieu voorop, AB Containers is rondom VCA gecertificeerd.

Wij zorgen dat het afval gesorteerd afgevoerd wordt, zodat dit op de juiste manier gerecycled kan worden. Zo wordt ook meteen zichtbaar wat op de locatie hergebruikt kan worden. Tijdens het slopen zullen wij er alles aan doen om mogelijke overlast tot het minimum te beperken.

AB Containers sloopt onderscheidend sterk binnen de Krimpenerwaard, de Lopikerwaard en in moeilijk bereikbare omgevingen. Kennis maken om uw plannen eens door te nemen? Neem contact met ons op.


Renovatiesloop

Ook wanneer het gaat om vakkundig slopen met behoud van het gebouw of de omgeving bent u bij AB Containers op het juiste adres.

Deze slooptechniek vereist precisie en veel ervaring in het handmatige sloopwerk. Daarbij is kennis, zorgvuldige demontage en het herkennen van de gebruikte bouwmaterialen uiterst belangrijk. Ook hierbij wordt afval ter plekke gesorteerd waarbij onder andere monumentale details - die nodig zijn voor hergebruik - zorgvuldig worden behouden of bewaard. Zo blijft de uitstraling van een gebouw gewaarborgd.

Wanneer het dus gaat om sloopwerk met beleid, om een gebouw of object een nieuwe functie of indeling te geven, bent u bij ons op het juiste adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden en een prijsindicatie.


Maatwerk

Slopen is specialistisch werk: elk project vereist een andere benadering.

Vraagt de omgeving bijvoorbeeld om een stuk maatwerk vanwege de slechte bereikbaarheid of is het een object dat in gebruik moet blijven? Wij denken graag met u mee over de sloopwerkzaamheden in uw project. Na het maken van een plan en een vaste prijsafspraak stropen onze ervaren medewerkers de mouwen op om de uitdaging aan te gaan.

Een aanspreekpunt voor elk sloopwerk, van voorbereiding t/m bouwrijp opleveren.

   Maak een afspraak

Waarom AB Containers

  • Sterk in moeilijk bereikbare omgevingen
  • Overlast beperkende maatregelen
  • Minimale milieubelasting
  • Altijd snel en flexibel
  • Totaalpartner, een aanspreekpunt
  • Korte lijnen, en persoonlijk contact
  • Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
  • Oplossingsgerichte werkwijze
  • Thuis in monumentale sloop

Meer informatie of een maatwerk offerte?
Bel ons of vul het contactformulier in.

AB containers container groep

AB CONTAINERS B.V.
Smederijstraat 2
2861 GP Bergambacht
info@abcontainers.nl
Tel. 0182 717 701

Volg ons op Facebook
en Instagram